Home
Algemene Info
Punta Cana
Ontspanning
Duiken
Hotels
Vliegtickets
Promoties
LinksPunta Cana
Punta Cana:

Punta Cana is het meest oostelijk gelegen dorpje van de Dominicaanse republiek. In feite is het zelfs geen dorp, maar een verzameling van enkele tientallen grote resorts en all-inclusive hotelketens. Alles wat je hart begeert is er wel te vinden, van parelwitte stranden, omzoomd met palmbomen tot hete fiesta's op salsa en merengue muziek.

De luchthaven bevindt zich vlakbij, dus je verspeelt geen tijd met de verplaatsing naar je hotel, maar zelfs tijdens deze korte rit zal je je reeds een goed beeld kunnen vormen van de prachtige natuur die de regio rijk is. Je vakantie is ,niet compleet zonder een tocht door het nog onaangetaste landschap.

Er zijn enorm veel ontspanningsmogelijkheden en excursies om je dagen op het eiland te vullen, maar je kan eveneens gewoon van de zon en een massage genieten op het strand dat zeer langzaam afloopt in de azuurblauwe zee. Vooral watersporten zijn zeer goed vertegenwoordigd in de grote hotelresorts. Kayak, catamaran en surfplanken zijn meestal zelfs in de prijs inbegrepen, voor een banana-tochtje, een parapentevlucht en een duiktrip zal je wel moeten bijbetalen.

Maar er is meer dan alleen natuur en sport: De Dominicaanse Republiek heeft ook haar eigen cultuur, die een mengelmoes is van Indiaanse, Afrikaanse en Westerse gebruiken, en Punta Cana is een ideaal vertrekpunt om deze cultuur te gaan ontdekken.

Het maakt in feite niet uit wat jij net zoekt tijdens je vakantie. In Punta Cana is alles te vinden wat je nodig hebt om van je zuurverdiende reis een onvergetelijke herinnering te maken!