Home
Algemene Info
Punta Cana
Ontspanning
Duiken
Hotels
Vliegtickets
Promoties
LinksPunta Cana
Middenklasse hotels

Deze hotels zijn veel kleinschaliger, en daardoor ook gezelliger, en minder op massatoerisme gericht dan de karakterloze All-Inclusive Resorts die alle touroperators aanbieden aan de toeristen. De klanten worden doorgaans op een zeer gepersonaliseerde manier verwelkomd en verwend, zonder dat hier een duurder prijskaartje aan vast hangt.

Alhoewel, aangezien deze hotels werken op basis van B&B (Bed and Breakfast), halfpension of volpension, zullen er verschillende zaken zijn waarvoor je nog dient bij te betalen, die in een all-in formule gratis zouden zijn, zoals bvb snacks of verscheidene watersporten. U moet voor zichtzelf de afweging maken of u voldoende van de voordelen van een all-in formule zou profiteren om op te wegen tegen de hogere kost van zo'n All-Inclusive Resort, of dat u kiest voor de charme van een middenklasse hotel tegen betrekkelijk lage prijs.

Tot nu toe zijn er nog geen touroperators die zulke middenklasse hotels aanbieden in hun assortiment, dus moet u zelf de reservatie ter hand nemen. De eenvoudigste en ,ondanks alle geruchten, zeer veilige manier om dit te doen is via Internet. Door op één van de hiernaaststaande links te klikken zal u alle mogelijke hotels in Punta Cana kunnen bekijken en boeken tegen zeer lage prijs en met een even grote zekerheid, veiligheid en comfort als bij uw alledaagse reisbureau.

  • Eén van de betere websites waar je online en tegen zeer goedkope prijzen kan boeken naar hotels in Punta Cana is Expedia.nl.


  • Een andere betrouwbare website met een groot aanbod aan hotels in Punta Cana is deze van Hotels.com
Terug