Home
Algemene Info
Punta Cana
Ontspanning
Duiken
Hotels
Vliegtickets
Promoties
Links



Punta Cana
Low budget hotels

Zoals de naam het zelf zegt zijn dit hotels voor de reizigers met een beperkt budget. Vooral jongeren, en in het bijzonder de surfersgemeenschap, maken gretig en dankbaar gebruik van dit soort etablissementen. De luxe en het comfort is uiteraard minimaal, maar dat is ook de overnachtingsprijs. De meeste Low budget hotels in Punta Cana werken via het 'enkel logies' of 'logies en ontbijt (B&B)' principe, maar voor een kleine meerprijs kan je er zonder problemen ook maaltijden nuttigen.

Hoewel deze kleine hotelletjes ook sporadisch in Punta Cana terug te vinden zijn, zal je ze zonder hulp niet snel op het spoor komen. Aangezien deze goedkope strandhotelletjes zelden op het Internet te bespeuren zijn, is de eenvoudigste handelswijze de aanschaf van een degelijke reisgids van de regio, waarin doorgaans ook enkele low budget hotels met naam, adres en telefoonnr gerangschikt staan.

De reisgidsen waar je het meest op kan rekenenn zijn deze van de 'Lonely Planet' serie, maar ook het overgrote deel van de talloze andere reisgidsen zijn zonder meet te vertrouwen. Hieronder vind je een link naar de (Engelstalige) 'Lonely Planet'-reisgids:

Lonely Planet reisgids Dominicaanse Republiek

Terug