Home
Algemene Info
Punta Cana
Ontspanning
Duiken
Hotels
Vliegtickets
Promoties
LinksPunta Cana
Hotels

De Dominicaanse Republiek, en Punta Cana in het bijzonder, beschikt over een uitgebreid aantal hotels en is reeds gedurende enkele jaren de snelstgroeiende vakantiebestemming in de Cara´ben. Elk jaar gaan er nieuwe verblijfsmogelijkheden open waardoor de prijzen op de hotelmarkt uiterst competitief en aantrekkelijk blijven en het zelden voorkomt dat een door jou gewenste accommodatie niet beschikbaar is. Het land beschikte eind 2004 over meer dan 45.000 hotelkamers, maar dit aantal neemt gestaag toe.

Vooral in het badplaatsje Punta Cana heb je een enorme keuze aan toeristenhotels. Deze zijn grosso modo in drie verschillende categorieŰn in te delen:

Hieronder vind je enkele betrouwbare websites waar je online een hotel kan boeken tegen goedkopere tarieven dan bij je reisagent:
  • EÚn van de betere websites waar je online en tegen zeer goedkope prijzen kan boeken naar hotels in Punta Cana is Expedia.nl.


  • Een andere betrouwbare website met een groot aanbod aan hotels in Punta Cana is deze van Hotels.com
Voor een overzichtskaart van de regio Punta Cana met de aanduiding van de belangrijkste hotels, kan je op de link hieronder klikken. Denk eraan dat dit slechts een beperkte weergave is van het veelvoud aan toeristenhotels dat hier terug te vinden is.

  • Overzichtkaart hotels in Punta Cana