Home
Algemene Info
Punta Cana
Ontspanning
Duiken
Hotels
Vliegtickets
Promoties
LinksPunta Cana
All-Inclusive Resorts

Dit zijn de toeristenhotels van de grote ketens die op alle toeristische trekpleisters over de hele wereld wel een resort bezitten, zoals bvb de Riu-keten, de Melia-keten en de Iberostar-keten, om er maar enkelen te noemen. In Punta Cana zijn er een twintigtal van zulke resorts te boeken, ofwel rechtstreeks via je touroperator (de gemakkelijkste, maar zeker niet de goedkoopste oplossing), ofwel door hier rechts op één van de links te klikken (waardoor je een aanzienlijk som kan besparen aangezien de touroperators toch een belangrijk bedrag als commissie doorfactureren naar de toerist)

Deze resorts zijn grootschalige projecten, waardoor de prijs-kwaliteit verhouding naar de toerist toe zeer voordelig is. Alles (en dit kan je bijna letterlijk nemen) is reeds in de prijs die je betaald hebt inbegrepen: alle dranken, eten en snacks kunnen ongelimiteerd genuttigd worden,maar ook de meeste niet gemotoriseerde (water)sporten zijn zonder kosten uit te proberen.

  • Eén van de betere websites waar je online en tegen zeer goedkope prijzen kan boeken naar hotels in Punta Cana is Expedia.nl.


  • Een andere betrouwbare website met een groot aanbod aan hotels in Punta Cana is deze van Hotels.com
Terug